Lopende exposities

Om gezondheidsredenen heb ik helaas moeten besluiten het rustiger aan te gaan doen. Mijn bedrijf heb ik formeel gesloten dus vandaar dat er geen KvK nummer en BTW nummer meer te vinden zijn op deze site.

De beschikbare schilderijen zijn nog gewoon te koop. Heeft u interesse of vragen dan kom ik graag met u in contact via de mail, Facebook of LinkedIn.

In de toekomst hoop ik mijn creativiteit te kunnen uiten op een wijze die in balans is met mijn fysieke gesteldheid. Via deze website hou ik u op de hoogte! Voor vragen en opmerkingen blijf ik bereikbaar via de mailfunctie op deze site, Facebook en LinkedIn.

 Denken in mogelijkheden

Vivienne Nooij werkt als beeldend kunstenaar aan schilderijen en objecten. Haar abstracte werk is kleurrijk en contrastrijk en wordt gekenmerkt door de stille kracht die het uitstraalt. Deze kunstenares werkt intuïtief, maar altijd binnen bepaalde thema’s. Ze vertaalt emoties en conceptuele termen in beelden waarmee ze de toeschouwer wil raken. In haar atelier werkt ze steeds aan meerdere werken tegelijkertijd en bij voorkeur met acrylverf. Haar werk vertelt en voorspelt...